Priser och tider, Hunddagis

PRISSÄNKNING F.R.O.M 2020-09-01

Nya priser markeras med rött


Dagis

Måndag – Fredag
Inlämning 06.00-08.00
Utlämning 15.30-17.30
(Annan tid tillkommer extra avgift)

Oanmäld frånvaro av hund efter kl 08.00 samma morgon debiteras med 200kr per gång. Detta för att vi inväntar och personligt tar emot alla individer om inte annan överenskommelse finns. Det medför automatiskt en schema-ändring för personalen denna dag.

Halvtid (10 dagar/mån)

Åldersgräns 6 mån (Ägaren ansvarar själv för att hunden är fysiskt och mentalt redo för denna form av miljö)

1 hund, 2400 kr ( 1900kr )
2 hundar, 3600 kr ( 2900kr )
3 hundar, 4600 kr (3900kr )
4e hunden och fler tillkommer 800kr/hund

Heltid (20 dagar/mån)

Åldersgräns 6mån (Ägaren ansvarar själv för att hunden är fysiskt och mentalt redo för denna form av miljö)

1 hund, 3200 kr ( 2900kr )
2 hundar, 4800 kr (3900kr )
3 hundar, 5800 kr ( 4900kr )
4e hunden och fler tillkommer 800 kr/hund

Drop-in

Åldersgräns 6 mån (Ägaren ansvarar själv för att hunden är fysiskt och mentalt redo för denna form av miljö)

275 kr per dag och hund

10 kort 2500:- (varje hund och tillfälle räknas som 1 dagisdag)

Nu kan du även köpa drop in på 10kort som du kan utnyttja för hunden/hundarna i familjen utan att behöva teckna abonnemang med uppsägning. Detta funkar likadant som när du bokar drop in. Tillgängligheten kan variera då abonnemang alltid har förtur.

Drop-in dagis är utan uppsägningstid och du bokar och betalar senast fredagen kl. 12.00 veckan före önskad bokad tid. Alla drop in dagis behöver haft en inskolning så planering i god tid inför en första gång är klokt.


Hämtning före eller efter ordinarie tider för dagishund tillkommer alltid 200 kr/tillfälle dock senast hämtning kl 19.00 måndag -tors, fredagar senast 18.00. Övernattning är ersatt med nattis. (Gamla övernattningssystemet är borttaget)

Nattis

Jobbar du natt eller behöver du lämna din hund över natten av annan anledning?
Hos oss har du nu även den möjligheten.
Vi startar nu upp med nattis där du bokar per vecka i mån av plats.
Ingen bindningstid.

Bokning, avbokning och betalning skall ske minst 7 dagar före inlämning som all bokning på dagis och pensionat
Samma regler som andra dagisalternativ gäller.
(Inlämning en måndag så skall bokning/avbokning göras måndagen veckan före)


Inlämning
Söndag–Torsdag
15.30-17.30 

Utlämning
Måndag-Fredag
06.00-08.00
(Annan tid enligt ök tillkommer extra avgift som vid vanligt dagis)

Pris

1 hund 325:-/natt 2 hundar 425:-/natt 3 hundar 500:-/natt
3 nätter/vecka 850:- 3 nätter/vecka 1000:- 3 nätter/vecka 1250:-

Från 4:e hunden tillkommer 75:- per hund eller 50:-per hund vid bokning av 3 nätter.

I priset ingår kvällsmål, frukost och samma rutiner som pensionat. Det finns möjlighet till stora rastgården , kvällsrunda och att fritt kunna gå ut och in mellan boxen och utegården. Vi anpassar efter den tiden hunden kommer, rutiner, väder och de individuella behov din hund har.

Nattis är främst till för att även de som jobbar natt skall kunna ha möjlighet till en trygg tillvaro för sin hund, samt enstaka tillfällen.

Nattis finns endast tillgängligt med inlämning Söndag-Torsdag. Alla helger, aftnar och röda dagar är nattis stängt och hänvisar då till Pensionatet. OBS! Ändringar kan tillkomma då tjänsten är ny.

Viktigt att förstå varför tiderna är viktiga att passa hos oss här på Lund Mansion´s hunddagis. Mellan kl. 06.00-08.00 rullar alla dagishundarna in varje morgon. När klockan slår 08.00 så stängs alla luckor, frukost serveras och hundstallet släcks ner för vila fram tills förmiddagspromenaden. Här är det viktigt att alla nu har kommit så att man inte behöver störa alla hundars rutiner. Om någon inkommer senare så innebär det att alla hundar åter igen blir störda. Ofta händer när ordningen störs vid dessa tillfällen att tiden för vila och ordinarie rutin ruckas. Detta innebär en sämre start på dagen då hundar mår bra av rutiner. Här hos oss försöker vi hela tiden anpassa för bästa möjliga tillvaron i lugn och stressfri miljö. Trots detta passar inte dagis för alla men vi anpassar så långt det är möjligt. Samma rutin sker vid hämtningen under eftermiddagen. Hämtning sker mellan 15.30-17.30. Om man vill hämta sin hund tidigare eller senare så innebär det extra kostnad. För mig som ansvarig för alla individer kräver en tidig eller sen hämtning en annan planering för att alla skall kunna känna sitt vardagliga lugn. Som ägare kanske man inte tycker det är så noga, men i praktiken för att ett helt dagis ska fungera bäst, så måste vi se till allas behov och varje ändring behöver planeras när man har hundar i grupp som är vana vid vissa rutiner. Många klarar ändringar utan problem men många gör det sämre. Jag är övertygad om att alla vill ha det bästa för sin hund och då är detta ett krav om det ska kunna genomföras. Jag uppskattar om man hör av sig innan, om överenskommelse om tider ändras samt att om man är för tidig vid tex hämtning inväntar tidigaste utlämningstiden en bit ifrån anläggningen för visad hänsyn.

Här säger jag nu Ett Enormt TACK på förhand att jag får chansen att ge era individer allt jag kan då de vistas under min omsorg. Jag är till i första hand för djuren det är mitt absoluta fokus. Kan jag inte tillfredsställa era hundar fullt ut om jag inte kan följa min planering för dem.

Lite annat smått och gott….

Inskolningspris per dag för extra dagar utöver det inskolningstillfälle som ingår är 300 kr per dag.


VACCINATIONSKRAV MÅSTE FÖLJAS, SAMT FÖRSÄKRINGSKRAV FÖR SAMTLIGA SOM VISTAS HOS OSS.

Du som ägare är ansvarig för att hunden är registrerad på Jordbruksverket.

Uppsägningstid är 2 månader på hel- och halvtid och skall ske skriftligt. (före 15:e eller siste i månaden)

Alla priser betalas i förskott på konto, swish eller kontant. Då dagiskontrakt är upprättat, skall betalning ske senast 7 dagar före inlämning för hela månaden och därefter skall betalningen vara tillhanda på konto senast 25:e varje månad för den aktuella betalningsmånaden. Obetald hund nekas plats, och faktureras sin uppsägningstid. Alla obetalda fakturor ombesörjes av Kronofogdemyndigheten och platsen tillfaller annan i kö.

Bankgiro  465-2574 eller Swish 123 130 48 98 märk betalningen med hundens namn. Bokning skall göras så tid för inskolning finns att tillämpa!

Du betalar månadsvis och utnyttjar platsen när du vill men det är viktigt att vi får ett schema på hunden i god tid för bästa möjliga tillvaro för våra vänner. 

Alla röda dagar och aftnar är Dagiset stängt även så Drop in

Besökstider/inskolning

Tider finns att boka mån-tors 11.00-14.00. Tar endast emot en bokning med besök med nya hundar per dag då det krävs 3 timmar för besöket. (inskolning)
 

Hur fungerar en inskolning?

Man bokar en inskolning efter att man lämnat alla intyg som krävs, d.v.s. vaccinationsintyg som är gällande samt försäkringsintyg. Man kan då ta med sin hund till centret. Vi träffas i första lilla huset där kontor, kök och inskolningsbox finns. Vi skriver kontrakt, ställer frågor och redogör för de frågor som finns. Efter detta så lämnas hunden på boxen av sin ägare och vi lämnar den ifred en stund och kikar runt i den mån det går för dagen. Tyvärr visas inte hundstallet då hundar finns där. Detta beror på att det stör hundarnas rutiner i vardagen och några kan känna oro för främmande människor. Därefter åker hundägaren iväg en stund och jag lånar då den nya hunden.  Nykomlingen har nu lämnats en stund varav jag snart kommer åter, avläser vårt första möte, kopplar och tar en promenad med hunden. Efter promenaden så bekantar vi oss på något intimare nivå efter att er hund (som oftast) sökt kontakt med oss. Jag besvarar självklart er hund och vi skapar vårt första närmare intryck av varandra på bästa möjliga vis för en fortsatt god relation. Efter att detta är gjort återkommer hundägaren och hämtar sin hund och åker hem efter jag berättat hur mötet varit.

En stund vila ingår även under inskolningen.Första besöket/inskolningen ingår i bokning av dagis/pensionatvistelse och är kostnadsfritt. Om hundägaren sedan avbokar sin vistelse så kommer denne debiteras en kostnad på 300 kr + faktureringsavgift för den avsatta dagen för besöket.

Fr.o.m Mars 2020 kommer inskolning utan bokning på pensionat kosta 300kr. Besöket betalas då i förskott

Alla priser är inkluderade moms och betalas i förskott på konto, swish eller kontant,. Både avbokning och betalning för bokningen skall göras minst 7 dagar före vistelsen, om ej, kommer kunden debiteras 50% av den bokade tiden.

Tänk på att boka så långt i förväg du kan. Ibland krävs minst 10 dagars bokning i förväg. Vi går på scheman från februari 2020, vilket även innebär ny extrapersonal. Finns inga bokningar 10 dagar före kommer inte extra personal sättas in utan Centret kommer vara Stängt. Tidig bokning är därför viktig för att få en plats. Finns redan fler bokningar kan kort varsel fungera. Viktigt är att du hör med oss om du har frågor.
 

Varje bokning är bindande.

Första gången upprättas ett kontrakt som gör bokningen gällande och vid återkommande bokningar ske detta via förfrågan i text på sms, mail eller chatt. Kunden kommer att få en bekräftelse av mig när hunden är bokad.
Du kan alltså inte boka via samtal utan måste även i så fall skriva till mig. Vaccinationsintyg skall visas varje gång bokning görs.

Självklart måste alla hundar vara vaccinerade och försäkring finnas enligt Lund Mansion’s Hundcenter & Pensionats regler.

Dhppi/dhp max 3 år gammal
pi max 1 år gammal.
Påfyllnads vaccinering rekommenderas att göras minst i vecka före ankomst. Detta på grund av att en del kan bli något krassliga efter vaccinering och mest rättvist för er hund är att den med säkerhet mår bra under sin vistelse hos oss.

I priset ingår även en måltid, (lunch) som finns hos oss. Jag använder Husse Pro Selekt Sensitive digestive system-large breed.

Foder som ingår på Dagis till lunch och Pensionatets alla måltider.Självklart kan ni ta med eget om så önskas men kostnaden är densamma. Om er hund är under någon form av medicinering är det väldigt viktigt att vi får den infon och hur/när din hund skall ha den.

Under vistelsen hos oss försöker vi skapa så mycket trygghet och lugn som är möjligt för din hund. Stor del av dagarna när temperaturen tillåter, är luckan i boxen öppen för att fritt kunna välja om hunden vill vara inne eller ute (om hundarna klarar av att koppla av med den möjligheten vill säga).

Hundgårdarna är helt i anknytning till boxarna och har rymliga ytor. Boxarna är på 7,5-8 kvm, rastgårdar med minimiyta på 20 kvm med öppningsbara grindar mellan om så behövs.  Inredning av hundgårdar med liggplatser i 2 våningar med kryp in i den nedre och med delvis siktbarriärer, plasttak för ljusinsläpp och även ovanförliggande belysning samt ramp för stora och små i alla åldrar. Det finns även lite annan aktivering i box/utegård anpassad efter individer.
Det finns en gjuten barriär i betong på ca 25-30 cm på insidan av varje hundgård för att motverka grävning in till sin granne. Vissa gårdar är även utrustade med nättak för mer rymningsbenägna eller som jag brukar säga ”flygande hundar” med något mer intresse av den yttre miljön 😉

Din hund rastas även 2ggr/dag i naturlig miljö runt vår natursköna omgivning.

Självklart försöker vi att anpassa behovet för varje enskild individ som har sin vistelse hos oss, det är därför viktigt med bra information i god tid.

Vi har även från sommaren 2019 en stor rastgård i naturlig miljö i anknytning till Centret att utnyttja. Ytan uppgår till 900 kvm med både flatberg, gräs och kulle. Max antal hundar överstiger inte en flock på 10 hundar, staketen är 2 m höga med ingångs/utgångssluss samt innehåller sommartid en naturlig pool i berget att kunna svalka sig i och är med siktbarriär mot hundstallet för att inte störa varandra.
För att få vara i rastgården krävs tillstånd av er som ägare skriftligt.

Lund Mansion´s Hundcenter och Pensionat innehar en specifik hunddagisförsäkring för bästa tryggheten för oss alla. Hela centret innefattas av försäkringen men självriskelimineringen gäller endast hund som vistas här om olyckan är framme. Vi ska inte heller glömma att mina egna 3 hundar jobbar på dagis som sällskapsdamer till dagis och pensionat. Efter en lång tids utvärdering är det väldigt uppskattat bland hundar som kunder 🙂


Känner du att du vill lämna din hund hos oss är du välkommen att kontakta mig och fylla i det bokningsformulär/kontrakt som garanterar dig din plats.

OBS se även sidorna ”ÖPPENTIDER” samt ”PRISER OCH BETALNING”


Önskar Er Varmt Välkomna