Hunddagis

Hunddagis vid behov. Du betalar endast för de dagar du bokat. Inga abonnemang och inga uppsägningstider.

Nu bemöter vi behovet och efterfrågan med de överflödiga boxar som finns hos oss. Som de flesta vet så är Lund Mansion´s Pensionat ganska eftertraktat då många långväga gäster besöker oss återkommande. Många eftersöker utbildning på personal, stora fräscha boxplatser och möjlighet till mycket utevistelse, och då söker sig många tills oss. Pensionaten kan boka upp platser fram till 14 dagar före ankomst, därefter släpper vi sedan resten av platserna till dagis.

In och utlämningstid på dagis måndag – fredag:

Inlämning: 06.00-08.00 (annan tid enligt ök kostar 250:- extra)

Utlämning: 16.00-18.00 (senare tid enligt ök kostar 250:- extra)

Pris:

275:- per dag

250:- per dag om du bokar hel vecka (mån-fre)

Alternativt för säkrare plats 400:- per dag och kunna boka tidigare såsom för pensionat men med samma in och utlämningstider som ordinarie dagis.

Så här bokar du en dagisplats:

Kontakta Carola på Lund Mansion´s via sms 0733798633.

Presentera dig och din hund och berätta ditt behov. Berätta om din hund har några speciella krav/beteenden.

Bifoga vaccinationsintyg samt försäkringsintyg på din hund direkt. (Läs igenom vilka krav som finns på hemsidan).

Fungerar din hund med andra hundar och är glad i människor är det enklare att få plats då fler kan dela box med kamrater efter att man introducerat gästerna ordentligt för varandra.

Tikar tas ej emot under löpperioden på dagis.

Boka en inskolningstid:

När förfrågan har kontrollerats så återfår du ett svar hur läget ser ut.

Inskolning görs oftast en gång (måndag – torsdag 11.00-14.00, läs om inskolning på hemsidan). Du kommer att få förslag på tid om alla intyg ser ok ut. Ni bekräftar tiden genom att skicka ett svar och betala 500:- samma dag, till swish 123 130 48 98, märkt med hundens/hundarnas namn och datum.

När hunden är inskolad och klar….hur bokar jag då dagar?

Ni inkommer med en lista på datum och tider så snabbt som möjligt. Jag återkommer till dig med information om plats och pris. De tillgängliga dagarna skall betalas omgående för att ni skall erhålla platsen. Uteblir betalning så går platsen till nästa med behovet av plats. Har Ni en hund som har andra dagiskompisar i samma box så kommer de att prioriteras.

Hur många platser som finns är beroende av hur mycket pensionat som finns men än så länge har vi alltid kunnat ta emot alla våra gäster då vi har gott om utrymme. Det kommer att finnas specifika datum utsatta på hemsidan då anläggningen är stängd så håll er gärna uppdaterade.

Om ni bokat en plats och betalat, och om ert behov förändras så görs ingen återbetalning av de dagarna. Likaså gäller om hund eller kund blir sjuk, en tik börjar löpa eller om något annat som påverkar behovet infaller.

Blir du sen för att hämta eller lämna din hund utöver dagistiderna så tillkommer en kostnad på 250:- vid varje tillfälle. Detta då scheman är satta för att kunna utföra ett väl planerat arbete och att man tar hänsyn till andra likväl vårt arbete.

Lund Mansion´s Hundcenter & Pensionat är H- Märkt (kvalitétsmärkt) i alla delar via Sveriges Hundföretagare. Utbildning och praktisk erfarenhet är kontrollerad och Ni hittar info under utbildningsfliken.

Vår filosofi är att våra gäster skall ha ett andra hem, inte en förvarings- eller träningsplats. Man skall trivas likväl finna harmoni och kunna koppla av.

Hunden skall lämnas väl rastad med frukost i magen och vara redo för lite vila vid ankomsen.

Lunch Tello Bas ingår hos oss om ni önskar. (Halv giva av ordinarie frukost/kvällsgiva)

När hunden åker hem skall hunden kunna aktiveras, tränas eller ha ork kvar att umgås med sin familj. Vi fyller hundarnas behov balanserat när de är hos oss, men det är hundägarnas ansvar att själva ha sin kvalitétstid med sina kära vänner.

Jag som ägare av Lund Mansion´s är även Hundpsykolog/beteendeutredare och Ni kan boka en konsultation för er och er hund om ni har önskemål om detta. Individuella frågor som rör träning eller beteendeproblem ingår inte i en dagisplats utan hanteras enskilt.

Jag är även uppfödare av Rottweiler, Lund Mansion`s kennel.

Jag som driver verksamheten, driver detta med makens hjälp. Vi bor på platsen och önskar att man följer de regler och krav för bästa hållbara och harmoniska utgång för alla individer.

Dagishundar tas emot tidigast från 4 månader och är beroende på situationen hos oss och individen. Så unga hundar behöver extra omsorg och stabilitet vilket kanske inte alltid finns möjlig tid till. Var ute i god tid och planera för er vän! Vi vill ju alla att de ska må bra.

Dagishundar med särskilda behov, eller vilka behöver behandling utöver ordinarie rutiner kan ha svårare att tilldelas plats samt kan tillägg tillkomma.

En dag på dagis:

06.00-8.00 Inlämning

08.00-9.00 Utegårdsvistelse ca 30 min.

10.30- 12.00 Rastning/Aktivering

12.00-12.30 Lunch/Utegårdsvistelse

12.30-15.30 Vila

15.30-15.55 Utegårdsvistelse

16.00-18.00 Utlämning

Varmt välkomna till oss