Katthotellet-Fördjupad information

Lund Mansion´s Katthotell består av 6 fräscha rum. 4 rum för 3 katter per rum och 2 rum för max 5 katter per rum. Alla rummen har tillgång att hyra till en utegård vilket då klassas svit i prislistan.
(Svit innebär rum och utegård i anknytning med varandra via en kattlucka)

Kattrum, alla innehar eget fönster. liggplatser, hyllor, kattlucka, aktivering och alla ordinarie tillbehör som behövs.
Kattrum – inredning, berikning
Utegårdar till katthotellet. vilket kallas svit. För rätt prisuppgift måste man säga till att svit skall bokas. Svit är utöver ordinarie rum och kostar en slant extra.

Självklart måste alla katter vara vaccinerade med vaccin mot kattpest och kattsnuva/influensa. (Skall ske: Kattpest vart 3:e år samt kattsnuva varje år) och försäkring finnas enligt Lund Mansion’s Hundcenter & Pensionat’s regler.
 Veterinärer rekommenderar olika intervaller men detta är vad som gäller hos oss. 

Vaccinering krav vid varje bokning

I priset ingår även måltider morgon och kväll som finns hos oss. Inget prisavdrag om ni tar med eget.

Katterna utfodras med blötmat Gourmet samt torrfoder Purinas ProPlan vilket är valt då det har många fördelar för mage och främjar friska njurar. Valde även det torrfoder som är mest smakrikt för riktigt kräsna finsmakare. Det finns endast vuxen och ej junior-foder att tillgå. 

Blöt och torrfoder som ingår i vistelsen

Självklart kan ni ta med eget om så önskas. Om er katt är under någon form av medicinering är det väldigt viktigt att vi får den informationen och hur/när din katt ska ha den. 
Om extra omsorg för katten krävs så kommer en individuell avgift att läggas till på vistelsen.

Katterna som skall stanna hos oss kan vara ganska unga, från 4 månader. Detta är en fundering som jag haft och ventilerat fram och tillbaka och nu undrar man kanske varför de får vara så pass unga…är de mogna för detta då? 

Svaret är förmodligen nej men jag tror att vi har det så pass lugnt och med sådan ordning och hänsyn till djuren att det t.om kan vara bättre här än att lämna bort katten till en släkting eller rent av ensam längre stunder. 

Under vistelsen hos oss försöker vi skapa så mycket trygghet och lugn som möjligt för din katt. Det är viktigt att ingen stress förekommer och att de får mänsklig kontakt, mys/lek en stund varje dag. Vi anpassar efter individen.

Vi blandar inte katter från olika familjer om det inte sker på begäran från kund. Varje bokning är per rum/svit och familj beroende på antal katter 1-5st/rum. 

Återkommande gäster på Lund Mansion`s Katthotell

Självklart försöker vi att anpassa behovet efter varje enskild individ som har sin vistelse hos oss, det är därför viktigt med information i god tid. 

Här ute kan man sitta om man bokar en svit. Svit innebär rum med utegård i direkt anslutning via lucka.

Känner du att du vill lämna din katt hos oss är du välkommen att kontakta oss och inkomma med de formulär som garanterar dig ditt rum/svit hos oss.

Varmt Välkomna