Uppbyggnad och planering

Hela Lund Mansion’s Hundcenter är uppbyggt efter mina egna behov, önskningar och ritningar. Centret har allt i planering för vad jag själv önskat till mina egna hundar och katter om jag någonsin velat lämna dem på dagis eller pensionat.

Hela verksamheten är även uppbyggd för att jag ska klara av att arbeta här trots mina ryggbesvär.

I mina tankar och ritningar har mycket planering funnits….. Det SKA vara hållbart.

Djurens behov, Länsstyrelsens krav, Jordbruksverkets föreskrifter, rymlighet trygghet, noggrannhet, fräsch atmosfär, ljus, lätt städat, luftighet, minimala skaderisker och att jag själv ska trivas i alla lokaler för att själv må bra på mitt arbete.

Hur jag fick ihop allt vet jag faktiskt inte men det lyckades. Min make är min snickare och utan honom hade jag inte haft möjligheten att utföra det jag gjort. 
Efter snart 25 år tillsammans så begriper min snickare vad jag menar och kräver i utförande.

Vi har haft en enorm utmaning för våra fötter men tillsammans har vi fått upp Lund Mansion’s Hundcenter & Pensionat från en gammal kohage till vad ni ser idag.
Vi startade bygget september 2016 på en kvinna och en man.
Jag ritar, inreder, målar, slammar, tapetserar, planerar, väljer material och utförande medans maken har byggt och löst många problem på vägen.

Med glimten i ögat halkar orden ur mig, VISST BLIR DET BRA NÄR JAG FÅR BESTÄMMA.

Länstidningen 2017
Norrköpings tidningar 2018
Folkbladet Mars 2019