Priser och tider, Hundpensionat

Boende

Alla dagar, In- och utlämning
09.00-11.00 samt 15.30-17.30

Bokning sker 14 dagar före planerad ankomst, vid senare bokning kan plats nekas.

In och utlämningsdag går vardera som en dag.

För övriga tider för in/utlämning tillkommer 200 kr.

Vardagar
Tidigaste inlämning 06.00
Senaste utlämning 19.00

Fredag tidigast 06.00 och senast 18.00

Helger
Tidigaste inlämning 08.00
Senaste utlämning 18.00


Vardagar

1 hund, 350 kr
2 hundar, 575 kr
3 hundar, 750 kr
4e hunden och fler tillkommer
100 kr/hund. 

Lördag-Söndag

1 hund, 450 kr
2 hundar, 750 kr
3 hundar, 925 kr
4e hunden och fler tillkommer
150 kr/hund. 

Storhelg/Aftnar

1 hund, 625 kr
2 hundar, 925 kr
3 hundar, 1150 kr
4e hunden och fler tillkommer
200 kr/hund.


Bankgiro  465-2574 eller Swish 123 130 48 98 märk betalningen med hundens namn.

Hundar som kräver extra omsorg såsom medicinering, pälsvård, tätare rastningar eller annat som är avvikande i ordinarie rutiner tillkommer individuellt tillägg samt ök för detta.
Även avgift för förstörelse/nyanskaffning av inredning kan tillkomma beroende på förstörelsegrad. Såsom ex sönderslitna golvmattor, väggar samt viss typ av inredning.


Besökstider/inskolning

Tider finns att boka mån-tors 11.00-14.00 under förutsättning att jag inte är upptagen med djuren eller annat besök. Tar endast emot en bokning med besök med nya hundar per dag då det krävs 3 timmar för besöket.
 

Hur fungerar en inskolning?

Man bokar en inskolning efter att man lämnat alla intyg som krävs, d.v.s. vaccinationsintyg som är gällande samt försäkringsintyg. Man kan då ta med sin hund till centret. Vi träffas i första lilla huset där kontor, kök och inskolningsbox finns. Vi skriver kontrakt, ställer frågor och redogör för de frågor som finns. Efter detta så lämnas hunden på boxen av sin ägare och vi lämnar den ifred en stund och kikar runt i den mån det går för dagen. Tyvärr visas inte hundstallet om jag har hundar som inte klarar av besökare utan att uppvisa vakt/stress eller annan form av störande beteende för andra hundar. Därefter åker hundägaren iväg en stund och jag lånar då den nya hunden.  Nykomlingen har nu lämnats en stund varav jag snart kommer åter, avläser vårt första möte, kopplar och tar en promenad med hunden. Efter promenaden så bekantar vi oss på något intimare nivå efter att er hund (som oftast) sökt kontakt av egen vilja. Jag besvarar självklart er hund och vi skapar vårt första närmare intryck av varandra på bästa möjliga vis för en fortsatt god relation. Efter att detta är gjort återkommer hundägaren och hämtar sin hund och åker hem efter jag berättat hur mötet varit.

InskolningsbesökFörsta besöket/inskolningen ingår i bokning av dagis/pensionatvistelse och är kostnadsfritt. Om hundägaren sedan avbokar sin vistelse så kommer denne debiteras en kostnad på 500 kr + faktureringsavgift för den avsatta dagen för besöket.

Fr.o.m Mars 2020 kommer inskolning utan bokning på pensionat kosta 500kr. Besöket betalas då i förskott


Alla priser är inkluderade moms och betalas i förskott på konto, swish eller kontant,. Både avbokning och betalning för bokningen skall göras minst 7 dagar före vistelsen, om ej, kommer kunden debiteras 50% av den bokade tiden, vilket kommer att faktureras.
 

Varje bokning är bindande.

Första gången upprättas ett kontrakt som gör bokningen gällande och vid återkommande bokningar ske detta via förfrågan i text på sms, mail eller chatt. Kunden kommer att få en bekräftelse av mig när hunden är bokad.
Du kan alltså inte boka via samtal utan måste även i så fall skriva till mig.Självklart måste alla hundar vara vaccinerade och försäkring finnas enligt Lund Mansion’s Hundcenter & Pensionats regler.
Du skall uppvisa intyg vid VARJE BOKNING.


Dhppi/dhp max 3 år gammal
pi max 1 år gammal.
Påfyllnads vaccinering rekommenderas att göras minst i vecka före ankomst. Detta på grund av att en del kan bli något krassliga efter vaccinering och mest rättvist för er hund är att den med säkerhet mår bra under sin vistelse hos oss.

I priset ingår även måltid frukost, lunch och kvällsmål som finns hos oss. Jag använder Husse Pro Selekt Sensitive digestive system-large breed.

Foder som ingår på Pensionatets alla måltider samt lunch för dagishundar.Självklart kan ni ta med eget om så önskas men kostnaden är densamma. Om er hund är under någon form av medicinering är det väldigt viktigt att vi får den infon och hur/när din hund skall ha den.

Under vistelsen hos oss försöker vi skapa så mycket trygghet och lugn som är möjligt för din hund. Stor del av dagarna är luckan i boxen öppen för att fritt kunna välja om hunden vill vara inne eller ute (om hundarna klarar av att koppla av med den möjligheten vill säga).

Hundgårdarna är helt i anknytning till boxarna och har rymliga ytor. Boxarna är på 7,5-8 kvm, rastgårdar med minimiyta på 20 kvm med öppningsbara grindar mellan om så behövs.  Inredning av hundgårdar med liggplatser i 2 våningar med kryp in i den nedre och med delvis siktbarriärer, plasttak för ljusinsläpp och även ovanliggande belysning samt ramp för stora och små i alla åldrar.

När alla gårdar är klara kommer det även att gjutas en barriär på ca 25-30 cm på insidan av varje hundgård för att motverka grävning in till sin granne. Vissa gårdar kommer även att vara utrustade med nättak för mer rymningsbenägna eller som jag brukar säga ”flygande hundar” med något mer intresse av den yttre miljön 😉

Din hund rastas /promeneras/aktiveras beroende av individuellt behov även självklart 2ggr/dag i naturlig miljö runt vår natursköna omgivning.

Självklart försöker vi att anpassa behovet för varje enskild individ som har sin vistelse hos oss, det är därför viktigt med bra information i god tid.

Känner du att du vill lämna din hund hos oss är du välkommen att kontakta mig och fylla i det bokningsformulär/kontrakt som garanterar dig din plats.

OBS, se även sidan ”ÖPPENTIDER” samt ”TIDER OCH BETALNING”