Sund med hundVår stora rastgård 900 kvm, med 2 m högt staket i kuperad och naturlig miljö är nu tillgänglig för uthyrning.
Under vissa perioder även med en naturlig hundpool samt att ormskrämmor finns aktiverade i hela området för att minimera onödiga risker.

Här har du möjlighet låta din hund springa fritt, leka med andra hundar, träna i ny miljö, eller vad du önskar. Detta kan du nu göra samtidigt som du umgås med familjen, vänner eller nya bekantskaper och samtidigt kan du duka upp till en barbaqueafton eller en lunch där din hund får en fri samvaro med er. Det finns grillmöjligheter i rastgården men ni själva tar med allt ni behöver och städar upp efter er. Det är inte tillåtet att lämna hunden/hundarna utan uppsikt i rastgården utan det måste alltid minst finnas en person tillsammans med hundarna.

Självklart plockar man upp efter sin hund och lämnar rastgården som när man kom!

Om något går sönder (tex nät eller insynsskydd) så är man skyldig att åtgärda detta omgående genom att betala en kostnad för reparation och material. Om anmälan av förstörelse ej görs så gör man sig även skyldig till en avgift á 500 kr.Stort bord med fasta bänkar ingår. Stor grill finns att utnyttja. En stor kanna vatten står klar för törstiga vovvar.

Rastgården kan hyras per timma oavsett antal besökare.

Tider att kunna boka beror på hur våra aktiviteter för dagen ser ut. Gör en förfrågan om dag och tid så kikar vi hur möjligheten är den dagen. Det är inte tillåtet att ha höglöpstikar, sjuka hundar eller hundar som påvisar någon form av symtom i rastgården pga smittorisk. Inte heller får ovaccinerade valpar (före 12 veckovaccinering) vistas i rastgården. Valpar måste även ha avmaskats efter de lämnat tiken.

Pris:
1 tim 150 kr
2 tim 200 kr 5 tim för tex kennelträffar eller liknande 400 kr.

Betalning sker via swish 123 130 48 98
Märkning Rastgård,. Betalning ske vid bokningstillfället. Icke utnyttjad tid/bokning återbetalas ej.
Vid bokningar långt i förväg gäller avbokning och återbetalning som resterande tjänster. (14 dagar före återbetalas med hela beloppet, senare än 14 dagar debiteras kunden 50% av kostnaden.)

Regler och Eget ansvar:
• Du ansvarar själv för din/dina hundar i rastgården.
• Ha god ordning på mat och hundgodis (kasta inte ut något på marken). Det finns hundar med allergier som också säkert skall kunna nyttja rastgården.
• Du städar upp allt efter dig och din hund samt lämnar rastgården i samma skick som när du kom.
• Se till att grindarna är ordentligt stängda, både när ni är i rastgården och när ni lämnar den.
• Det är INTE tillåtet att promenera med eller utan hund runt Centret. Vi visar självklart hänsyn för alla våra 4 benta gäster och så även Centrets föreståndares privata tid.
• Lös hund utanför rastgården är FÖRBJUDET.
• Centrets försäkring gäller EJ när ni själva ansvarar för era hundar.
• Max 10 hundar får vistas i rastgården samtidigt.
• Om något går sönder så tar man självklart sitt ansvar och ersätter detta.


Varmt Välkomna